Khamis, 19 Januari 2012

Posted by cik Es ღ on Khamis, Januari 19, 2012 14 comments

Assalamualaikum & hello to all blogger =))


Cik Es join segmen ini untuk menambah kenalan blogger . muehehehe

Segmen tambah follower yang simple dari blog HARIS KAITO  :D






bye .hoho

14 orang nak jadi puteri/putera:

  1. singgah sini n follow :)

    http://mylife-fa.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

    BalasPadam
  2. hi,..nice blog,..
    sy dh follow awk

    http://nurfarahinyusof23.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

    BalasPadam
  3. Hi. Saya datang daripada segmen yg sama. And saya dah follow blog awak. Jom follow blog saya pula. Thank you :)

    Link: http://nurulariena.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    BalasPadam
  4. Follow sini Dari segmen yg sama...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

    BalasPadam
  5. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    BalasPadam
  6. FOLLOW SINI DARI SEGMEN YG SAMA

    http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

    BalasPadam
  7. wanieys dtg dr segmen sama
    follow awk^^
    salam perkenalan
    jom ke blog wanieys^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower_18.html

    BalasPadam
  8. http://askwhat-24.blogspot.com/2012/01/thanks-segmen-jum-tambah-follower.html

    DARI SEGMEN YG SAMA^^
    FOLLoW ME!

    BalasPadam
  9. salam perkenalan... :)
    dtg dari segmen yg sama ..
    sudah follow sini :)
    http://blackstar-athirah.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

    BalasPadam
  10. done follow :) follow back ya :)

    dari segmen yg sama :)

    http://sigadispelik.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

    BalasPadam
  11. Thanks all, Cik Es akan follow korang balik k-- buat masa sekarang, intenet sgt slow,. nk masuk blog korang hehhh! susahnye , ;((

    Salam Perkenalan untuk semua =))

    Lain kali singgah lagi k ;))

    BalasPadam
  12. done follow u ...... follow me back ...

    BalasPadam
  13. hi...
    singgah dri segmen yg sama ^_^
    sudah follow...
    sudi2 la ke blog saya...

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    BalasPadam
  14. hari ni jalan2 kat blog awak, salam perkenalan, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)

    BalasPadam

komentar