Ahad, 1 April 2012

Posted by cik Es ღ on Ahad, April 01, 2012 12 comments
Assalamualaikum & Hello ^.^

Haujung minggu indah akan berseri bila ditambah dengan aktiviti blogwalking kan? keh keh.

Ok, blogwalking kat blog  Kak Ayu jumpa entri nih " Segmen blogwalking & tambah follow oleh LisaHati rasa macam berminat & terus join segmen ni. hehehe


PENGANJUR SEGMEN : CIK LISA


Nak join sekali klik sini



bye :)
Categories:

12 orang nak jadi puteri/putera:

  1. hai awak! terima kasih join. wuwuwu terharu lisa. hehe. ni list blogger yang join.
    http://lisathemell.blogspot.com/p/blogger-yang-join-segmen.html
    Happy BW! Lisa follow awak!

    BalasPadam
  2. cik tyra jumpa blog ni dr segmen ni..
    jom lawat cik tyra plk.. :)

    BalasPadam
  3. salam sggah bw dari segmen yg same^^jmput singgah ke belog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/03/segmen-blogwalking-tambah-followers.html maseh^^

    BalasPadam
  4. ice singgah..^^ jemput ke blog ye..
    http://putryicetha.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-tambah-followers.html

    BalasPadam
  5. datang dari segmen yang sama..

    dh follow :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/segmen-blogwalking-tambah-followers.html

    BalasPadam
  6. singgah dari segmen yang same.kuning nyer blog.kuning ke oren ntah ni?huhuh

    BalasPadam
  7. Datang BW kat sini. Salam kenal ;)

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    BalasPadam

komentar