Isnin, 2 April 2012

Posted by cik Es ღ on Isnin, April 02, 2012 2 comments
Assalamualaikum & Hello ^.^

Terakhir bukan bermakna akan berkahir. Lepas maghrib tadi, aku dijemput oleh junior kolej canselor sebagai senior tahun akhir untuk hadiri majlis jamuan. Majlis ini adalah buat petugas Galeri Usahawan Canselor (GUC), Kolej Canselor, UPM. Majlis ini memang yang terakhir tapi bukan bermakna akan berakhir aku terlibat dalam bidang keusawahan. Majlis ini memang yang terakhir tapi bukan bermakna hubungan aku dengan petugas- petugas GUC , rakan-rakan, junior akan berakhir. 


Menu utama majlis jamuan


Banyak lagi menu lain, tapi my sony c510 habis bateri , 
so picture sate kat atas ni pun ihsan uncle google . hehehe

Buah tangan buat kenang - kenangan


Hadiah yang ada reben merah khas untuk student final year,
yang sebelah tu hasil daripada kami main tukar- tukar hadiah. kekekeke


ni untuk student final year

ni yang kiteorang main tu.hehe.



Walaupun hadiah ni bukan bernilai ribuan ringgit, tapi aku sangat hargai buat kenang- kenangan pada masa akan datang. Nilai tak penting, yang penting keikhlasan orang yang memberi tu lagi penting sebenarnya kan? hi hi hi :D

Tuan Puteri berwajah resah
Duduk termangu di tepian perigi
Kita bertemu akhirnya berpisah
Diizin Tuhan bertemu lagi.


bye.. :)

2 orang nak jadi puteri/putera:

  1. Balasan
    1. thnks. haha. padah buat entri malam buta, mata tgh kebil2. hehee

      Padam

komentar