Ahad, 29 April 2012

Posted by cik Es ღ on Ahad, April 29, 2012 3 comments

Assalamualaikum & Hello :)


Terasa macam hari minggu betul-betul hari ni. hehehe. Sebab boleh keluar jalan- jalan & kerja-kerja takde banyak sangat. Boleh relax sikit. hihihhi. Minggu sebelum ni tak rasa macam hari minggu sangat, sebab weekend pun perlu ke sekolah. Ada kelas ganti. So, mood hujung minggu ni happy sikit. Orang yang badmood pun dah tak badmood lagi . hihi

Tapi kannn, ada aje menda yang nak kacau mood happy aku. Tadi time keluar planing paling utama nak makan burgercheese Mc D  ! alahai. Pergi jusco takde mc D ada kepsi je. Pergi tesco ada kepsi je takde Mc D. Memang spoil mood betulla. Susah betul nak cari Mc D kat bumi Melaka ni. Nak tak nak terpaksa la telan kepsi je. Hahh, ni lagi satu benda yang membuatkan aku rasa tak best. Bila aku pergi order makanan dengan mood yang ceria tapi orang yang ambik order nak tak nak je layan customer. Mak aiii. Nak kerja ke tak nak?? Hahh. Kan dah tak habis dah kepsi aku ni. Dah la kat sini tak ada orang yang nak habiskan makanan aku. Tapau. Bawak balik umah. Nyesal order bebanyak !! :(

Ni yang buat aku rindu sangat kat bumi serdang ni. Especially, The Mines! Sesape pernah pergi tau la kan. Pada aku, kepsi & Mc D kat sana memang tak pernah mengecewakan. Aku tak tau la apa bezanya tapi aku suka kat sana. Lagi- lagi bila dapat makan bersama orang tersayang =P muahahaha. Banyak asalan kan? Padahal kalau orang letak dia depan mata aku laju la aku makan. ok ! mengaku. I miss u ^.^   


tak padat burgercheese Mc D dapat makan ngan awak macam ni pun dah kira oke dah  ^.^




tak tau nak letak tajuk entri ape. tolong letakkan bagi sedap sikit . hehehe


ok. byee :)

3 orang nak jadi puteri/putera:

  1. mood nk mkn cedap x menjadi...he3333

    BalasPadam
  2. slm blogger saya follower yg ke 349...he333

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak boleh visit u dear. tinggalkan link :)

      Padam

komentar