Ahad, 4 Mac 2012

Posted by cik Es ღ on Ahad, Mac 04, 2012 8 comments

Assalamualaikum & Hello ^.^


Ada apa dengan follower? 

Pada aku, follower ni la yang memberi semangat untuk aku terus rajin menulis entry. Walaupun blog aku ni takde la ramai sangat follower sampai beribu-ribu macam belog Cik Epal, Abg Ben, Zack, Lyysa, Yuyu, TOK, Fatin Liyana dan bla bla bla blogger femes tu, tapi aku amat berterima kasih kepada blogger yang masih sudi untuk follow blog picisan aku ni. :) 

Hari ni blog aku yang hampir dua tahun bernafas ni sudah mempunyai follower seramai 300 ribu  orang follower. HAHAHA. Orang lain 1 bulan buat blog boleh kumpul 1000 follower ye dak? Aku 2 tahun 300 orang pun nak buat entry bagai. hehehe.Kecoh- kecoh .Ok!  Kepada tiga ratus blogger yang sudi untuk follow blog aku ni, THANKS ye :) Tanpa kalian tak mungkin ceria blog Leo Princess ni (:
                                                                

love u all. muacchh ! hehehe


Seorang puteri bertuah yang ke -300 follow blog ni aku tag dia kat sini oke :)

Si  Ezakechik  ini la orang nye. Blog simple but nice. Ok, Boleh pegi jalan- jalan blog dia :)  


Bye ... (:



Categories:

8 orang nak jadi puteri/putera:

  1. hehehehe .... thnkz ya !!! tak sngke lak jdik followers yg ke 300 .... huhuh ... thnkz ya ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. oke ! welcome :)salam perkenalan..

      Padam
    2. salam perkenalan jgak .... btw ..
      sllo nye bace my blog ...
      law nak komen ...
      silakan ... jgn malu2 ...
      komen2 anda itu mybe membina ...
      mane taw ... mngkin dgan komen dan tguran anda mnjdikan blog
      sy lbih baek ....

      Padam
  2. blog awak akan maju :) saya masih baru sebulan berblog alhamdulillah dah ade more than 1k followers.kite kene rajin blogwalking ke blog org n bantu org bile free.mybe this will help :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe.. thnks for your tip,.

      Nak blogwalking tu kene tgk tahap kelajuan wifi kolej ni + free time as student. hek hek ..

      Padam
  3. saya tambah lg utk semangat anda terus blogging. #304

    BalasPadam
    Balasan
    1. thnks , eceh, tmbah semangat ni :)hehe

      Padam
  4. salam;
    kira ok jugaklah tu..sbbnya kita bukanlah blogger sepenuh masa,lainlah yg sepenuh masa boleh Buat entri berpuluh2 dlm sehari dan hari2 NW.

    BalasPadam

komentar