Sabtu, 10 Disember 2011

Posted by cik Es ღ on Sabtu, Disember 10, 2011 1 comment
Nak buat sesuatu, pikir perasaan sendiri.. Sebabnya tak de orang akan fikir perasaan kita.

Kadang- kadang kena ikut kata hati.. Selalunya kata hati itu betul.

Jangan teruskan.. Kalau ianya menyakitkan hati sendiri.. Sebabnya tak de orang kisahkan pun hati kita.

Oleh itu, sayangi diri sendiri seandanya. 

Jangan paksa orang menyayangi kita kalau itu bukan kehendak hati mereka.

Jangan halang mereka buat sesuatu yang mereka suka, sebabnya mereka akan terus buat kerana itu memang kesukaan mereka.

Ntah pape aku merepek ! hehhh~ gaya tak de keje,

tension -

Actually, next week adalah minggu kritikal yang perlu aku hadapi demi masa depan aku. FYP, VIVA, +++++ macam benda. Aku sangat memerlukan sokongan dan dorongan untuk aku terus kuat menghadapi kenyataan hidup ini. hohoho..family memang sangat aku rindui, sob ;(

Yang penting untuk masa hadapan aku adalah, diri aku hari ini, bukan orang lain. hehehe





Sabar. Mungkin Allah nak hadiahkan kita pelangi indah :)
Categories:

1 orang nak jadi puteri/putera:

  1. betul....
    pikir perasaan sndiri terlebih dahulu..
    tp kena bersedia utk apa jua situasi..

    emm...good luck FYP,VIVA, and +++++...

    sem ni pun sy ade FYP, tp cuma proposal jek..

    BalasPadam

komentar